De Nederlandse vertaling van de nieuw aangekondigde Sims 3 uitbreiding is ‘De Sims 3 Bovennatuurlijk’. Je kan met deze uitbreiding, die in september 2012 beschikbaar zal zijn, de levens van je Sims een bovennatuurlijk tintje geven met de komst van weerwolven, heksen, vampiers en feeën.

De Sims 3 Bovennatuurlijk geeft spelers de nieuwe mogelijkheid om direct in ‘Sim creëren’ weerwolven, feeën en verontrustende vampiers te creëren. Je kunt alles aanpassen, van de behaardheid van je weerwolf tot de vorm van de vleugels van je feeën. Tijdens het spelen als bovennatuurlijke Sims zullen spelers bovendien nieuwe vaardigheden, karaktereigenschappen en interacties ontdekken die de gameplay verbeteren. Het vertraagde verouderingsproces bijvoorbeeld voor feeën en vampiers, de aangeboren magieverplaatsing voor heksen en het vermogen van Sims om in weerwolven te veranderen en omgekeerd op voorwaarde dat ze hun dierlijke instincten onder controle kunnen houden.

In De Sims 3 Bovennatuurlijk hebben spelers tevens de mogelijkheid om magische kunsten te leren door spreuken te gebruik en elixirs te brouwen waarmee ze de levens van hun Sims kunnen betoveren of beheksen. Deze krachtige brouwsels hebben verschillende effecten variërend van een carrièreboost tot gewichtsverlies en zelfs als zombiemiddel. Het zombiemiddel verandert nietsvermoedende Sims in op brein beluste monsters die de boel op zijn kop zetten in de stad. Spelers kunnen deze brouwsels delen met andere vrienden die ook De Sims 3 spelen.

Als spelers de wereld van het bovennatuurlijke induiken en de enge nieuwe stad Moonlight Falls verkennen, zullen ze tal van betoverende voorwerpen en gotische decoraties ontdekken, inclusief een geheime boekenkast die een verborgen kamer aan het oog onttrekt en een spiegel met magische interacties. Spelers kunnen ook een nieuwe carrière kiezen als geheimzinnig waarzegger of hun vaardigheden uitbreiden om een meesterlijke alchemist te worden. Ondertussen zal de geheimzinnige maancyclus tal van vreemde onthullingen, geheimen en mysteries onthullen die de hele stad opschudden.

Als je nu De Sims 3 Bovennatuurlijk uitbreiding reserveert, krijg je (zolang de voorraad strekt) een gelimiteerde editie met exclusief materiaal uit de PopCap game, Plants vs. Zombies. met deze speciale editie kunnen aanvallende zombies afweren met de beroemde Erwtenschieter (Peashooter) uit Plants vs. Zombies en hun Sims aankleden met zombieachtige kleding voor de ultieme enge look.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.