Voor een onderzoek aan de Erasmus Universiteit zijn vier studenten op zoek naar vier vrouwelijke gamers voor hun onderzoek. Er wordt specifiek gezocht naar vier vrouwelijke gamers die DoTa spelen. Er is wel een beetje haast bij. Kan jij deze studenten helpen?

Het is niet meer nodig om te reageren.

Voor een onderzoek aan de Erasmus Universiteit zijn wij op zoek naar 4 vrouwelijke gamers. Wij (4 studenten) doen een onderzoek naar de motieven van vrouwen om een Moba (RTS) game te spelen ten opzicht van de meer bekende MMO World of Warcraft. Dit onderzoek wordt gedaan door 4 2e jaars studenten. Wij zijn specifiek op zoek naar 4 vrouwelijke gamers die Dota spelen en wij willen graag met deze 4 vrouwen een interview houden van +- 30 a 40 minuten. De plek waar het interview gehouden kan worden staat niet vast. Dit wordt in overleg bepaald en kan bijvoorbeeld bij de gamer thuis, de Erasmus Universiteit of op een openbare plek. Als het te ver reizen is, is het mogelijk om het interview via skype te houden. De aankomende 2 weken moeten wij onze interviews houden omdat op 1 juli het onderzoek ingeleverd moet worden.

Je kan een mail sturen naar het volgende mailadres met daarin natuurlijk jouw informatie oproep@female-gamers.nl. Wij zullen er voor zorgen dat jouw mail bij de juiste persoon terecht zal komen voor de reportage!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.