Op het gevaarlijke slagveld van de speelplaats van het vierde leerjaar, zal een jonge held opstaan, voorbestemd om de redder van South Park te worden.

Als je South Park: The Stick of Truth pre-ordert krijg je een ‘Good Times With Weapons Pack‘.

wrote
The Good Times With Weapons Pack, is gebaseerd op een van de meest populaire South Park afleveringen ooit en bevat vernietigende wapens die elke martial artist uit het vierde leerjaar zou moeten hebben. Met de Bulrog Chicken Attack, roep je de verwoestende ninja krachten op van Bulrog en verander je je zielige vijanden in kippen! BLAM! “Nya-nya-nya-nya-na naa! Now you are a chicken!Met Cartman’s Kick-Ass Sai, het ultieme vernietigings wapen doorboor je de gevaarlijkste vijanden! Neem de Sai op en baan je een weg door South Park!Daarnaast bevat de Good Times With Weapons Pack een Samurai Kostuum. Laat je spierballen zien in deze bad-ass outfit compleet met een samurai masker, een beeldige cape, en het hardste kartonnen schild dat je aan deze kant van Takagawa zal vinden. Trek die broek aan en maak je klaar voor de ultieme pwnage!

Voor de Xbox360 is ook nog een pre-order pack, ‘Mysterion Superhero Pack

wrote
Met dit Superhero Kostuum, ben jij gekleed als de volgende South Park superheld! Het is de perfecte vermomming om vijandelijke stervelingen te bestrijden en South Park veilig te houden!Gebruik ook de geheimzinnige krachten van Mysterion met de Mysterion Special Attack! South Park’s beschermer, laat hierbij een dodelijke combinatie van heimelijkheid en vuurkracht los waarbij je vijanden niet zullen weten waardoor ze net getroffen warden!Tot slot kan snijd je de duisternis aan flarden met het duivelse knipmes de Dolk Van Cthulhu! Het is exact hetzelfde wapen waarmee Mysterion werd neergestoken en gedood in de gestoorde maar klassieke South Park aflevering “Mysterion Rises.” En nu… ligt het lot van de Cult of Cthulhu in jouw handen!

Er zal in de loop der tijd ook nog DLC gaan verschijnen voor de game. de eerste drie DLC episode packs zijn het eerste beschikbaar voor de Xbox360. Deze DLC afleveringen zijn standalone avonturen met elk een eigen verhaal. Zo kom je terecht op plaatsen in South Park die je nog nooit eerder hebt gezien.Vanaf 5 maart 2013 zal South Park: The Stick of Truth beschikbaar zijn voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.