Als je aan Lara Croft denkt schiet al gauw Angelina Jolie aan je voorbij. Die tijd is voorbij! Nu moet je gaan denken aan de actrice Camilla Luddington. Je kent haar waarschijnlijk wel van Californication en True Blood.

Camilla Luddington is de nieuwe stem en ‘performance actress’ van Lara Croft in de nieuwe Tomb Raider game. Er is een internationale zoektocht gestart en hierbij kwam Camilla het beste uit de bus.

Zij levert zowel de diepe emotie als de jeugdige toon die Lara Croft nodig heeft in de aankomende reboot van de Tomb Raider frachise.

Omdat de nieuwe Tomb Raider game weer anders is dan de voorgangers werden er hogere eisen aan de stem- en ‘performance acting’ gesteld, laat Darrell Gallagher, studiobaas van Crystal Dynamics weten.Ben je toevallig in Amerika in juli? Dan kan je de nieuwe Lara Croft bewonderen tijdens de Nerd HQ en Comic-Con in San Diego. Daar zal Camilla samen met het ontwikkelteam praten over de nieuwe Tomb Raider, de creatie en het achtergrond verhaal.Wat vindt jij van deze nieuwe Lara Croft?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.