Sportmerk Adidas en game ontwikkelaar 505 games hebben laten weten met de game miCoach te komen voor de console. Een digitaal trainingsplatform. De game komt uit in de zomer.De game zal een persoonlijk trainingssysteem voor atleten van alle leeftijden zijn en met ieder ervaringniveau. Spelers kunnen een plan ontwikkelen op basis van gekozen sportactiviteiten. Tijdens hun training krijgen ze coaching en feedback.

Sporten als voetbal, hardlopen, tennis, basketbal, rugby en american footbal komen voorbij. Ook verschillende topatleten komen voorbij in de game. Namen zoals Kaka, Dwight Howard, Manuel Neuer, Jessica Ennis, Jose Mourinho, Ana Ivanovic, Will Genia en Eric Berry.De game zal voor de Xbox 360 gebruik maken van de Kinect en voor de PlayStation gebruik maken van de Move. Simon Drabble, Director van de miCoach business unit voor Adidas:

wrote
“We vinden het geweldig om de miCoach console game uit te brengen. Samen met je helden te kunnen trainen is een geweldige en uitdagende manier om jezelf te verbeteren in je tak van sport of om je trainingsdoelen helpen te halen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.