Ben jij 18 jaar of ouder, een vrouw en lijkt het je leuk om een officiële fotoshoot te winnen? Dan is het wellicht een idee om mee te doen aan de Lollipop Chainsaw Cosplay Competitie die georganiseerd wordt door Warner Bros. Interactive.

Cosplay in het kort:Cosplay is een subcultuur uit Japan waarbij fans zich verkleden als een anime-, manga-, of computerspelpersonage. Vrouwelijke fans kunnen foto’s of video’s van zichzelf insturen als Lollipop Chainsaw’s zombie jager en cheerleading koningin Juliet StarlingOm mee te doen kunnen Juliet look-a-likes zich registreren via de officiële Lollipop Chainsaw Facebook fan pagina met hun naam en leeftijd, zodat er op hen gestemd kan worden. Deelnemers moeten minimaal 18 jaar zijn. De deelneemster met de meeste geregistreerde stemmen op 25 mei 2012 wint een professionele fotoshoot in FHM en Louder! Check de officiële Lollipop Chainsaw Facebook pagina voor meer informatie: https://www.facebook.com/LollipopChainsaw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.