THQ heeft de expansion Saints Row: The Third Enter the Dominatrix bevestigd. De expansion zou uit gaan komen voor de Xbox 360, Playstation 3 en PC met als adviesprijs €40 euro.

wrote
“Sneller dan een cyber jetbike met open gedraaide gashendel, sterker dan een met steroïden opgespoten Luchadore, of met een sprong over een passagiersvliegtuig in volle vlucht springen… Dat zijn de krachten die je kan verwachten in de Dominatrix. Gebruik ze zoals je zelf wilt, het is geheel aan jou,” zegt Danny Bilson, executive Vice President, Core Game Production, THQ Inc. “Met wereldwijd meer dan 11 miljoen verscheepte exemplaren van de Saints Row franchise is het erg bevredigend dat we de Saints Row fans de features kunnen geven die ze het liefste willen. Gestoorde superkrachten,” voegt hij er nog aan toe.

De game gaat verder op Saints Row the Third. De buitenaardse krijgsheer Zinyak heeft zijn oog laten vallen op de planeet aarde. Hij bereid zich voor op een invasie maar hij maakt zich zorgen om de Third Street Saints. De Saints is een straatbende uit Stilwater die zich onwijs populair heeft gemaakt. Zinyak ontvoerd de leider van de saints en houdt hem gevangen in een virtuele werld de Dominatrix.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.