In Nederland kennen we van de game die ik voor jullie heb mogen testen al zes voorgangers. We hebben ze helaas niet allemaal uitgeprobeerd voor jullie maar we kunnen deze wel bijschrijven op ons lijstje. Ik heb het over een nieuwe game in de We Sing collectie voor de Wii, We Sing Pop.

Zoals ik al liet weten begint de game We sing al een heel lijstje games te krijgen, zo begon het eerst met de eerste versie, waarna al snel opeenvolgend We Sing encore, We Sing Robbie Williams, We Sing UK hits, We Sing Rock, We Sing Down Under en de duitse versie We Sing Deutsche Hits. De games zijn allemaal ontwikkeld door Nordic games. De laatste game We Sing Pop kwam recentelijk uit exclusief voor de Wii.

Om de game te spelen heb je wel een aantal benodigdheden nodig. Ik zet ze even voor je op een rij:- Microfoons- Een drankje en eventueel een hapje- Een bups vriendinnen, vrienden, familie en kennissen- En een grote portie “schijt aan de rest” als je zo vals zingt als een kraai.

Bij het opstarten van de game kom ik er al snel achter dat dit een game is die hartstikke leuk is om te spelen tijdens een gezellige avond. De game heeft namelijk veel aandacht besteed aan de Party Mode. De Party Mode bevat namelijk verschillende onderdelen zoals de Group battle, We sing, Pass the Mic, Blind mode, expert mode, marathon en First to X. Helaas heb ik geen gezellige avond kunnen organiseren met hapjes en drankjes om deze onderdelen allemaal uit te testen.

Naast de Party mode kent de game ook een Solo mode die in deze game redelijk uitgebreid is. Je kunt namelijk verschillende aanpassingen doen voordat je een nummer gaat zingen. Eerst kies je het nummer dat je wil zingen uit een geweldige Playlist. Dit is altijd een van de dingen waar ik altijd snel naar ga kijken welke nummers er voorbij komen. En wie zie ik tot mijn verbazing voorbij komen Peter Andre en Hanson! Dat is lang geleden natuurlijk ken ik beide nummers nog van buiten omdat ik helemaal fan was als klein meisje. Hieronder even de hele Playlist op een rij:Adele – Rolling in the DeepBruno Mars – Just The Way You AreColdplay – ClocksCyndi Lauper – Girls Just Want to Have FunEnrique Iglesias – HeroFergie – Big Girls Don’t CryFlo Rida ft. David Guetta – Club Can’t Handle MeFlorence + The Machine – Dog Days Are OverHanson – MMMBopJason Mraz – I’m YoursJessie J – Nobody’s PerfectKelis – MilkshakeLady Gaga – Bad RomanceLady Gaga – Born This WayThe Killers – When You Were YoungNelly Furtado – I’m Like A BirdNicole Scherzinger – Don’t Hold Your BreathPeter Andre ft. Bubbler Ranx – Mysterious GirlPussycat Dolls – When I Grow UpOutkast – Hey Ya!Owl City – FirefliesRihanna – Don’t Stop the MusicScissor Sisters – I Don’t Feel Like Dancin’Sonny & Cher – I Got You BabeTinie Tempah ft. Eric Turner – Written in the StarsVanilla Ice – Ice Ice BabyVillage People – Y.M.C.A.Wet Wet Wet – Love Is All AroundWham! – I’m Your ManWretch 32 ft Example – Unorthodoxedit

Genoeg leuks om je gezellig mee te vermaken. Op het moment dat je een nummer gekozen hebt kun je nog kiezen uit de moeilijkheidsgraad easy, medium of hard. Ook kun je de keuze maken om met de stem van de zanger te zingen of zonder, het is soms wel erg lastig om zonder de zanger in kwestie te zingen omdat je normaal op de radio altijd met iemand meezingt onderweg naar huis of tijdens het maken van je huiswerk. Een andere keuze die je kunt maken is of je het hele nummer wil zingen of maar de helft. Als je alles gekozen hebt en het nummer is afgelopen krijg je nog awards toegekend als je het goed doet. Altijd leuk die complimentjes!

De game is een leuke verzamelgame voor de Wii, over het grafische deel ga ik niet teveel vertellen want tja, het is een Wii game. De graphics uit het intro filmpje ziet er alles behalve netjes uit, de clips zijn absoluut geen HD kwaliteit en het is net of je naar een oude analoge tv zit te kijken net zoals je jaren geleden waarschijnlijk deed met TMF en MTV. Het menu is ten opzichte van de andere games ook niet verbeterd, ik mis het spetterende. Maar ondanks de graphics die tegen staan heeft Nordic Games het weer voor elkaar gekregen een leuke game te ontwikkelen voor een gezellige avond met een hapje en een drankje, of tijdens een verjaardagsfeestje. Ik denk dat de game geschikt is voor zowel de jonge als de oudere zing fans onder ons. Vele nummers uit de game zullen voor de jongere groep onbekend zijn maar ook andersom , je moet een fanatieke pop muziek luisteraar zijn om alle liedjes te kennen. Gameplay: 6/10Fun: 7/10Levensduur: 6/10Graphics: 5/10 Originaliteit: 6/10Totaalscore volgens reviewer: 6

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.