Deze zomer zal Digimon Masters zijn eerste grote update krijgen. Digimon Masters is een online massive multiplayer game voor de PC gebaseerd op een Japanse animatie serie.
De update zal onder andere 5 nieuwe Digimon introduceren evenals nieuwe events. Ook zullen er nieuwe Mercenaries worden geïntroduceerd namelijk de Ropemon, Starmon, en Wormmon. Verder komen er twee nieuwe Burst mode Digimons genaamd TyrantKabuterimon en AncientTroiamon, hiervoor moet je al wel de Tentomon en Palmon in je bezit hebben.
Vanaf nu tot 19 juni krijgen spelers ook nog een 100% exp bonus door de week, en een 200% exp bonus in de weekenden. Huidige spelers kunnen met de nieuwe events een nieuwe Digimon krijgen en een gift pack waarin onder andere Star Fragments en Evoluters zitten. Ook zijn er nu dagelijkse quests aanwezig in de game waarmee spelers verschillende rewards kunnen verdienen. De dagelijkse quests kun je vinden bij de DATS NPCs. Door leaves, star fragments en pieces of rope te verzamelen kunnen spelers rewards krijgen als Mercenary Eggs voor Tentomon, Gabumon, Salamon en meer. Voor meer informatie kunnen fans de Facebook pagina van Digimon volgen.
Hieronder een nog een gameplay video van Digimon Masters.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.