Of je nu een iPhone of een andere smartphone hebt, als je even zonder handtas de deur uit wilt met je telefoon, dan kan je tegen het probleem aankomen waar je deze moet laten. Dat is allemaal verleden tijd, want je stopt hem heel makkelijk in de JoeyBra BH!
Je kan ook je huissleutel, ID-kaart of je bankpasje erin stoppen. Deze BH is multifunctioneel en zorgt ervoor dat je geen handtas nodig hebt als je op stap gaat. Deze uitvinding is gedaan door Mariah Gentry & Kyle Bartlow en biedt dus uitkomst voor het bekende probleem, waar je jouw spullen moet laten.In het filmpje wordt de JoeyBra gedemonstreerd. Hieruit blijkt wel dat het erg handig is als je geen dikke trui aan hebt… Bekijk het zelf maar.

Naast dat er een klein vakje zit aan de zijkant van de JoeyBra is deze voorzien van een kleine padded push up, is deze strapless te dragen en voorzien van een comfortabele pasvorm en design. Momenteel alleen verkrijgbaar in een sexy luipaard printje voor een (voorjaars- pre-order) prijs van $19,99.De JoeyBra is beschikbaar in verschillende maten, small, medium en large en op de website staat om welke cupmaten het gaat. Deze moet je alleen wel nog zelf naar je eigen maat omrekenen. Als je hem nu besteld moet je hem ergens in juni/juli ontvangen. Misschien nog net voor je op vakantie gaat!Website: http://www.joeybra.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.