John de Lancie – vooral bekend van zijn rol als “Q” in Star Trek: The Next Generation en zijn gastoptredens in Breaking Bad zal Professor Fitz Quadwrangle een stem geven in de game Quantum Conundrum.
Professor Quadwrangle is verdwaald in een andere dimensie. Hij is vastberaden om zijn neefje door zijn buitengewone maar zeer gevaarlijke huis te gidsen. In Quantum Conundrum kruipen spelers in de huid van een jochie die voor een weekend bij zijn oom, de briljante Professor Quadwrangle wordt gedropt. Wanneer spelers het enorme huis van de Professor binnentreden, uitgedost met allerlei bizarre technologie en dito testapparatuur, realiseren zij zich al snel dat hun oom verdwenen is.
De Lancie:

“Het personage van de professor is grappig, een beetje bizar en was erg plezierig om tot leven te wekken, als spelers half zoveel lol hebben met de game als ik had met het spelen van het personage, dan zijn ze verzekerd van een fantastische tijd.”

Quantum Conundrum wordt ontwikkeld door Airtight Games en is de nieuwe game van PORTAL medebedenker Kim Swift. Het spel zal naar alle verwachting deze zomer beschikbaar komen als download voor Windows PC, het PlayStation Network voor de PlayStation3 en Xbox LIVE Arcade voor de Xbox 360.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.