De aanmeldingen van echte Whiz Kids stromen inmiddels binnen. Hier een overzicht van deze computernerds die nu al hun ouders overbluffen met hun technische kennis van computers.Leendert Van Gemeren III
Dit is mijn zoon Joris. Joris heeft zijn domein ook bij mijndomein.nl en weet hoe hij de naam moet intiepen. Hij kan ook de mijndomein.nl ringtone meezingen. Joris is net 7 geworden.
http://joris.vangemeren.nl/Jeroen van Zijp:Onze zoon Hugo op de oude pc van papa. Wanneer krijgen wij een iPad vraagt hij wel eens?? Als papa de lotto wint of….Cas de Reuver:Ik ben 13 jaar en heb al vanaf mijn 4e een computer en heb op mijn 8e mijn eigen computer gemaakt. Ik ben op mijn 9e begonnen met het maken van eenvoudige sites, en toen ik 11 was, was ik begonnen met html. Nu werk ik ook mee aan een online omroep, waar ik monteer.Joep:Neem onze zoon Joep…. Hij is 11 jaar en verdiept zich al een aantal jaren in computers en websites. Zo geeft hij zijn oma Ipad cursus. Voor haar verjaardag heeft hij haar een strippenkaart gegeven voor computerondersteuning. Voor de Service club van zijn tante heeft Joep een website http://www.zalmverkoop.nl gebouwd in Joomla. Dit ter ondersteuning van een jaarlijkse inzamelingsactie rond de kerst. Als beloning hiervoor heeft hij een jaar lidmaatschap voor een eigen domein (bij http://www.mijndomein.nl ) gekregen. De website http://www.joep4u.com is geboren. Hier experimenteert hij verder met Joomla en wil hij anderen helpen met computerproblemen. Inmiddels is hij ook zijn 1e stappen in het programmeren aan het maken.Wil je ook in aanmerking komen Mijndomein Whizkid 2012 te worden en wil je een IPad 3 winnen? Meld je dan aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.