Gameontwikkelaar Activision heeft de game Ice Age 4: Continental Drift – Artic games aangekondigd. De game zal samen gaan met de release van de vierde film uit de populaire Ice Age serie. Spelers van alle leeftijden kunnen zich amuseren met deze game.In de game kun je samenwerken met bekende uit de vorige films, Manny, Sid, Diego en meerdere pluizige wezentjes die in de film en game voorkomen. De game zal uitkomen in de zomer voor de Nintendo Wii, Nintendo 3DS en DS, De Kinect voor Xbox360, Playstation 3 en PC.

wrote
“In afwachting van de release van de nieuwe Ice Age-film deze zomer, hebben wij het hoofd koel gehouden en bieden we gamers van alle leeftijden een spannende Ice Age-ervaring met de slimme en inventieve functionaliteit die je van de reeks gewend bent,” zegt David Oxford, uitvoerend vicepresident van Activison. “We wilden dat iedereen vrij was om met deze leuke personages te spelen in een spel met bewegingsbesturing dat geschikt is voor alle leeftijden.”
wrote
“De Ice Age-reeks is heel populair bij fans over de hele wereld. Omdat de volgende film van de zomer in de bioscopen verschijnt, wilden we een game maken waarmee fans in deze nieuwe wereld vol nieuwe personages kunnen duiken,” aldus Jeffrey Godsick, president van Fox Consumer Products. “Activision heeft een fantastisch spel gemaakt. We weten zeker dat het een leuke ervaring is voor de fans en dat het echt iets toevoegt aan de film.”

De game gaat over Manny en zijn vrienden, nadat hun eiland weggedreven is door een plaatverschuiving komen ze een bende piraten tegen die in het bezit zijn van een geheime schat. De twee groepen kunnen moeilijk beslissen hoe ze de schat eerlijk gaan verdelen en besluiten een strijd aan te gaan met allerlei sportieve activiteiten. Zo komt skispringen, ijsknallen en geltsjerhoppen voorbij. Degene die wint krijgt natuurlijk een prijs. Help Manny mee te winnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.