Ga weer op avontuur met Alex de Leeuw, Marty de Zebra, Gloria het Nijlpaard en Melman de Giraffe. Ze komen terug met een nieuwe film, Madagascar 3: Europe’s Most Wanted, en ook een nieuwe videogame; Madagascar 3: The Video Game.

Madagascar 3: The Video Game brengt het circus tot leven met al je favoriete Madagascar personages als Alex de Leeuw, Marty de Zebra, Gloria het Nijlpaard en Melman de Giraffe. Alleen of met een vriend of vriendin trek je Europa door wanneer je het knotsgekke circus promoot, door gestoorde opdrachten uit te voeren van de pinguïns. Je zult verschillende iconische steden in Europa aandoen en avonturen beleven zoals je die enkel kent uit de Madagascar films. Natuurlijk zul je worden bijgestaan door Koning Julian, Maurice en Mort, de chimpansees Phil en Mason en natuurlijk de Pinguïns. Ook zul je nieuwe vrienden maken in het circus met Stefano de Zeeleeuw, Vitaly de Tijger en Gia de Jaguar.

Madagascar 3: The Video Game zal op 6 juni verschijnen op de Nintendo DS, Nintendo 3DS, Nintendo Wii, Xbox 360 en PlayStation 3. De film komt in België op 6 juni in de bioscoop en in Nederland moet men wachten tot 19 juli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.