Ubisoft heeft vandaag bekend gemaakt dat Assassin’s Creed III goed op weg is om het record te breken van de game met de meeste pre-orders in de geschiedenis van Ubisoft Noord-Amerika. Eerder lekte er al wat informatie over een eventuele speciale editie van de game.
In de drie weken dat Assassin’s Creed III beschikbaar is als pre-order, heeft de game al geschiedenis geschreven. De game heeft nu al meer pre-orders dan alle voorafgaande delen uit de Assassin’s Creed reeks. Zo heeft Assassin’s Creed III nu zelfs al 10 keer meer pre-orders in de Verenigde Staten dan Assassin’s Creed Revelations in dezelfde periode. Daarnaast heeft de game al meer pre-orders dan Assassin’s Creed Brotherhood in de complete periode waarin de game te pre-orderen was. Als de pre-orders voor Assassin’s Creed III zo doorgaan, zal rond de E3 in juni het huidige pre-order record van Assassin’s Creed Brotherhood gebroken worden.
Marcel Keij, Marketing Directeur Ubisoft Benelux:

“Ook in de Benelux zien wij in dit vroege stadium dat de fans hun pre-orders al plaatsen. En dit terwijl de pre-order campagne volgende week pas goed van start gaat!”

Assassin’s Creed III is vanaf 31 oktober a.s. beschikbaar op Xbox 360, PlayStation 3, Wii U en PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.