Een zing game via een website als Facebook spelen? Geen enkel probleem! Je hoeft geen nachtegaaltje te zijn, want je speelt gewoon met je toetsenbord in We Sing Lyric Star.
Je moet natuurlijk even de Facebook app toestaan om te connecten met je profiel, maar dan kan je al vrij snel ermee aan de slag!

Om te spelen moet je eerst een track kiezen. Er is keuze uit de volgende vijf:* Fight for this Love – Cheryl Cole* Just Dance – Lady Gaga ft. Colby O’Donis* Umbrella – Rihanna* Hey There Delilah – Plain Whits Ts* Tiny Dancer – Elton JohnKeuze gemaakt? Dan is het kiezen welke mode je wilt spelen, ga je voor easy, medium of hard? Dan volgen nog even de instructies en dan mag je echt aan de slag!

Er vallen blokken uit de lucht en jij moet de letter van de betreffende zangeres indrukken en op je pijltje omhoog drukken (tegelijk) als het blokje in de blauwe balk is. Niet duidelijk? Gewoon even uitproberen! Zelf had ik er wat moeite mee, maar als je het eenmaal onder de knie hebt gaat het als een tierelier. Als je de juiste knopcombinatie indrukt hoor je de muziek en tekst op de achtergrond. Anders hoor je een irritante buzzer en dat wil je niet!Uitproberen? Ga dan via de volgende link naar de app op Facebook: We Sing Lyrics.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.