Zat van je oude gaming gear? Toe aan iets nieuws, hips en wit? Ben je helemaal into de game Star Wars the Old Republic? Dan is de Razer Game Gear set van Star Wars the Old Republic wel iets om je bureau mee op te ‘leuken’.

De muis bevat maar liefst 17 MMO knoppen en natuurlijk veel meer features. Op het prijskaartje staat een bedrag van $139,99.

Deze muismat is aan twee kanten te gebruiken. Kan je dus altijd voor jouw faction kiezen. De prijs is $49,99.

Ook bij de headset kan je de voorkeur van je faction instellen en het lampje van kleur veranderen. Helemaal hip is natuurlijk ook de mogelijkheid om via je headset zelf de volume van je microfoon en geluid bij te stellen. Een leuk speeltje met een prijsje van $129,99.

Als laatste om de set compleet te maken een toetsenbord. Deze brengt verschillende features met zich mee waar je als MMO speler heel blij van kan worden. Of al deze extraatjes ook werken bij andere MMO’s dan alleen Star Wars the Old Republic is niet bekend. Op dit prijskaartje staat $249,99.Bekijk de collectie via de Razerzone website. De set is nog niet leverbaar, een datum is ook niet bekend, maar je kan altijd aangeven dat je op de hoogte gehouden wilt worden, en nog even sparen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.