Er komt binnenkort de mogelijkheid om toernooien te organiseren voor Call of Duty Elite. Power Unlimited heeft de primeur om dit systeem te testen en heeft daarom een Call of Duty Elite toernooi op poten gezet waarmee er 1000 euro te winnen is.
Om mee te kunnen doen aan het toernooi en kans te maken op die 1000 euro zijn er een aantal stappen die je moet doorlopen en/of eisen waar je aan moet voldoen.Het toernooiDe voorrondes worden online gehouden, op drie verschillende avonden, op de PlayStation 3 en Xbox 360. Per week kwalificeren zich vijf mensen en zo zijn er 15 mensen over die het tegen elkaar opnemen in een ‘offline’ finale! En per platform krijgt de winnaar 1000 euro, dus is er eigenlijk een prijzenpot van 2000 euro, niet misselijk lijkt mij.

Wat moet je doen om deel te kunnen nemen?

  • Sowieso dien je in het bezit te zijn van een PlayStation 3 en Xbox 360 met een Call of Duty Elite Premium abonnement, internet en natuurlijk de game. Verder ben je woonachtig in de Benelux.
  • Via je console webbrowser kan je naar het tabje compete gaan. Op de dag van de voorronde zal hier een PU item te vinden zijn.

De spelregels

  • Je speelt de gamemode Kill Confirmed en moet daarbij dogtags verzamelen. Als je iemand neerschiet laat deze een dogtag vallen. Deze moet je zo snel mogelijk te pakken krijgen, als iemand anders er eerder bij is, dan ben je jouw dogtag kwijt. Dus kills zijn mooi, dogtags mooier!
  • Je kan de hele avond meespelen en zoveel mogelijk dogtags in de wacht te slepen, de vijf beste spelers van de avond gaan een ronde verder.
  • Er zijn drie voorrondes, dus kan je ook drie keer meedoen om een plek in de finale te bemachtigen.
  • Ben je een van de beste vijf spelers, dan zal Power Unlimited contact met je zoeken.

Wanneer?

  • Voorrondes zijn op; – 24 februari- 2 maart- 9 maart
  • De tijden waarop gespeeld zal worden:- Xbox 360 – 21:00 tot 01:00- PlayStation 3 – 21:15 tot 01:15
  • Eind maart zal de finale plaats gaan vinden.

Let Op!!De tijden voor 24 februari zijn aangepast:Xbox 360 – 21:00 tot 00:00PlayStation 3 – 22:00 tot 01:00Wat is er te winnen?Voor beide consoles zal er een winnaar uitrollen. Deze krijgen elk 1000 euro, te besteden bij GameMania. Daar kan je dan een flinke voorraad games voor halen!Verder krijgt 50% van de beste spelers, die mee hebben gedaan, een exclusieve Power Unlimited badge. Wil je nog meer weten? Of op de hoogte blijven van de allerlaatste nieuwtjes rondom dit toernooi? Check dan de PU website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.