Smite wordt een gratis online spel, waarin Goden het tegen elkaar opnemen. Kies uit verschillende goden om mee te spelen, en vecht tegen elkaar in de arena. Je kunt ook Teams vormen en in teams tegen elkaar spelen. Het spel is geïnspireerd op DoTa (Defense of the Ancients) maar dan met 3rd person view in plaats van RTS-view wat bij DoTa wordt gebruikt.De KaraktersVoor zover er nu bekend is, zijn er 11 karakters waar je uit kunt kiezen om mee te spelen. De karakters zijn verschillende Goden, die bijpassende aanvals-technieken hebben. Details hierover ontbreken echter nog. Hier volgen wat plaatjes van de speelbare karakters.

GameplayDe plaatjes van de karakters zien er erg leuk uit. Ik merk al wel dat ik gelijk al voorkeuren heb, met welke ik zou gaan spelen. Dat is al goed. Verder ga ik me na het bekijken van de plaatjes afvragen welke aanvallen of vaardigheden sommige van de karakters zullen hebben. Sommige zijn vrij logisch. Bijvoorbeeld dat Zeus, die misschien wel de bekendste God uit het spel is, hoogstwaarschijnlijk aanvallen met bliksem zal hebben. Gelukkig kunnen we alvast een klein beetje van de Gameplay zien. Er is namelijk al een korte Game-play video. De graphics zijn hier niet geweldig, maar dat is niet erg storend, het draait namelijk om het gevecht, en niet hoe de omgeving eruit ziet. De muziek die ze in dit filmpje gebruiken spreekt me weer wel aan. Ik ga me erbij afvragen of deze muziek ook echt in het spel gebruikt zal worden.

IndrukIk denk dat smite best wel een leuke game zou kunnen worden, die wel flink wat uren speelplezier kan bieden. Ik vraag me alleen af of het een spel is wat je makkelijk blijft spelen, of dat je het al snel zat bent. Er is toch maar een manier om hier achter te komen. Toch nog even afwachten tot het spel klaar is, en dan gaan spelen! Mocht je nieuwsgierigheid naar het spel gegroeid zijn, kun je je inschrijven om de beta te spelen op https://account.hirezstudios.com/smitegame. Ook kun je nieuwtjes over het spel in de gaten houden via de facebooksite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.