United Front Games werkt samen met Square Enix London Studios aan de ontwikkeling van Sleeping Dogs. Sleeping Dogs in het kort: een grimmig en meeslepend open-wereld politiedrama dat zich af zal spelen in Hong Kong. De game komt straks voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.In Sleeping Dogs speel je als undercover politieagent Wei Shen. Jouw taak is om een van de werelds meest gevreesde criminele organisaties van binnenuit op de rollen: de Hong Kong Triads. Dit gaat uiteraard niet zonder slag of stoot, want Wei begint zelfs te twijfelen over zijn eigen motieven…

“Van het moment dat je de controller oppakt the moment en de combinatie van racen, close combat en schieten ervaart, weet je als speler dat je iets nieuws en speciaals aan het spelen bent,” aldus Lee Singleton, General Manager Square Enix London Studios. “Sleeping Dogs heeft een van de beste melee combat systems op de markt – het is enorm bruut met gruwelijke manieren om vijanden uit te schakelen. Neem daarbij de bewezen ervaring die UFG heeft in het racegenre, een vakkundig geschreven achtergrondverhaal en de levendige setting van de Hong Kong onderwereld, en je hebt een vurige combinatie die plezier schreeuwt.”

Het leuke aan de game is ook dat bijna álles gebruikt kan worden als wapen tegen je vijanden. Denk hierbij aan dingen als cirkelzagen, telefooncellen, ijskastdeuren en brandblussers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.