Vanaf vandaag kunnen Xbox Live bezitters aan de gang met EA Sports SSX demo. PlayStation 3 bezitters kunnen de demo vanaf morgen downloaden. De demo versie speelt zich af in de Rocky Mountains en Nieuw Zeeland.
Er zijn in de demo twee afdalingen die je kan proberen, een race door de Rocky Mountains en een trick-evenement in Nieuw-Zeeland. Zo heb je vast een voorproefje van het belangrijkste speltype van SSX: Explore. De demo is tot 20 maart 2012 te downloaden.

“Bij het ontwerp van de online functie van de nieuwe SSX wilden we rekening houden met de drukke levens van de spelers, waardoor er niet altijd vrienden online zijn om mee te gamen”, vertelt Todd Batty, creatief regisseur van SSX. “Het speltype Explore past in dat plaatje en biedt de mogelijkheid om het op te nemen tegen tijden en scores van vrienden wanneer jij dat wilt. In de andere component van het online gedeelte, Global Events, kun je het in doorlopende toernooien realtime opnemen tegen echte mensen, maar dan wel met de mogelijkheid om in en uit te stappen wanneer jij dat wilt. We denken dat gamers veel plezier gaan beleven aan deze nieuwe versie van een echte klassieker.”

Vanaf 1 maart is SSX in Europa beschikbaar voor de PlayStation 3 en de Xbox 360.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.