Patricia liet een tijdje terug al weten dat we beide in 2012 een volgende generatie gamer verwachten. Erg leuk hoor zwanger zijn maareh…. Soms wel lastig met gamen!Gamen is mijn grootste hobby altijd geweest, totdat ik zwanger werd. De eerste maanden ging het goed maar inmiddels in mijn 20+ weken begin ik te ontdekken dat ik beter op zoek kan gaan naar een andere hobby als pc gamen.

Als ik in het weekend even lekker achter de pc kruip om even een uurtje te gaan gamen word het steeds lastiger je lekkere luie game houding aan te nemen. Je zit houding veranderd niet maar je moet steeds verder van je bureau af gaan zitten. Herkenbaar voor andere gaming-mamma’s? Ik moet elke keer weer opnieuw inschatten hoever ik mijn bureau stoel aan kan schuiven! Een ander leuke manier waarop je kleine spruit je afleid tijdens het gamen is trappelen op je blaas. Halverwege een ronde in een shooter of een instance in World of Warcraft begint de kleine vrolijk op je blaas te trappelen en voila over gaming-interuptus gesproken! Oh en dan heb ik er zelf nog eentje. Het in slaap vallen achter je pc! Zit je lekker wat te klikken in een casual game, wordt je ineens heel duf, je begint te knikkebollen en voelt dat je in slaap valt, het lukt je een paar keer om weer even wakker te worden en dan uiteindelijk val je voor je pc in slaap. Erg comfortabel is het niet helaas, je kunt beter lekker in je bedje even je middag dutje te doen. Ik heb al ontdekt dat voor mij uren achter elkaar PC gamen helaas niet meer lukt maar gelukkig hebben we de consoles nog. Want wat denk je nou zelf dat deze mamma in spe het echt kan laten om te gamen?

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.