Op 10 februari, vlak voor de dag van de liefde Valentijn, zal de actie-adventure/puzzel game Catherine in de winkels liggen. Als je nu de game alvast reserveert zal er een exclusief artbook en CD met soundtrack beschikbaar worden gesteld.
Deze extraatjes zijn uniek en wordt in samenwerking met de GameMania uitgegeven. Pre-order bij de GameMania je game en maak gebruik van alle extraatjes die je erbij krijgt!

Catherine Kenmerken:• The Horrors of Love: Vincent’s angsten, twijfels en groeiende schuldgevoel over zijn ontrouw achtervolgen hem nu zelfs in zijn dromen, in de vorm van vreselijk misvormde monsters en een tikkende klok. • Between a Rock and a Soft place – De speler moet Vincent helpen bij het maken van moreel zware beslissingen. Net als in het echte leven is bijna niets zwart en wit. Wat is eerlijkheid waard? Wat is het juiste om te doen? Hoe dan ook, iemand zal gekwetst worden! Of erger nog, iemand zou het zelfs misschien niet overleven. • De nachtmerrie van jouw dromen – Onder het toeziend oog van producent Katsura Hashino, de gevierde regisseur van Persona 3 en Persona 4, de beroemde character artist Shigenori Soejima en meestercomponent Shoji Meguro, wordt het beeld en geluid voor deze game gecreëerd dat zich met niets laat vergelijken. Net zo onvergetelijk en origineel als het verhaal van de game vormt Catherine’s visuele opzet en muzikale inhoud een perfecte aanvulling op Vincent’s angstaanjagende reis over de duizelingwekkende gevaren van de liefde. • Escape with or from a friend: Met de lokale versus en co-op multiplayer modes, in combinatie met de leaderboards, kan meer dan een speler genieten van de vele sensaties en horrormomenten in deze uitdagende game die uren extra gameplay ervaring biedt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.