Er is nieuwe DLC onderweg voor Assassins Creed: Revelations. Het gaat ditmaal om een Mediterrane Reiziger Map Pack, die de multiplayer modus uitbreidt met zes nieuwe mappen. De mappen bieden nieuwe gameplay mogelijkheden, uitkijkposten en hide-outs.

wrote
Spelers gaan op reis naar de heilige stad Jeruzalem, het keizerlijke district Constantinopel en het kleurrijke district van de stoffenververijen. Fans van de franchise kunnen ook hun favoriete Italiaanse Renaissance mappen van Assassin’s Creed Brotherhood opnieuw bezoeken, deze mappen werden specifiek aangevraagd door Assassin’s Creed fans zodat ze opnieuw in het pack zijn gekomen. Zo ontdekken spelers de historische stad van Firenze (Florence), reizen ze naar de bergen van San Donato en brengen ze een nachtelijk bezoek aan Siena met zijn carnaval lichten, getalenteerde artiesten en dodelijke schuilplaatsen.

Het Mediterrane Reiziger Map Pack is vanaf 24 januari 2012 beschikbaar, voor de Xbox 360 (800 Microsoft Points), PC en PlayStation (€9,99). Het gaat hier om een adviesprijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.