Kan jij de films nog voor de geest halen? Mensen die op een eiland terecht komen vol met dino’s in allerlei soorten en maten? Die eigenlijk uitgestorven waren? In de film loopt het niet voor iedereen goed af, maar wat ga je doen in de game?

Jurassic Park: The Game speelt zich af in de periode van de eerste film. Tijdens een poging om dino embryo’s van het eiland af te smokkelen gaat het helemaal fout. De container met de embryo’s raakt zoek en al snel is er een en al chaos in Jurassic Park.

Belangrijkste kenmerken:

  • Een vijfdelig avontuur dat is gebaseerd op de award-winnende Jurassic Park-films.• Neem het op tegen T. Rex, velociraptors en andere dinosauriërs in spectaculaire confrontaties.• Kruip in de huid van verschillende karakters zoals Dr. Gerry Harding, de dierenarts van het park.• De cinematografie en de Quick Time Event gameplay geven je het gevoel dat je deel uit maakt van een film.

In de game ontdek je je nog onbekende delen van het park en beleef je een uniek avontuur. Vanaf 24 februari is de game verkrijgbaar voor een adviesprijs €39,99. Jurassic Park was al uit op andere consoles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.