Voor Call of Duty: Modern Warfare 3 is er nieuwe content aangekondigd dat over de komende negen maanden gedownload kan worden. Te beginnen met Xbox-Live gebruikers, andere consoles moeten nog even geduldig wachten.
Het content feestje start al op 24 januari, voor de andere consoles is ook nog geen datum bekend. Als premium lid van Call of Duty Elite als eerste genieten van deze DLC met in totaal 20 releases. Je kan kennis maken met gloednieuwe multiplayermaps, special ops-missies, nieuwe speltypen en nog veel meer.

Van januari tot en met september kan je maandelijks je game voorzien van nieuwe content met in de eerste twee releases verschillende multiplayermaps. Deze mappen zijn ook speelbaar in de Survival modus van Modern Warfare 3.

In deze maps kom je terecht in een door oorlog verscheurd Central Park en een dorpje aan de Italiaanse kust. Liberation is een uitgestrekt militair landschap ideaal voor sluipschutters en LMGs. Aan beide zijden bevindt zich geschut voor eenieder die dapper genoeg is om dekking in te ruilen voor brute vuurkracht. Piazza is een idyllisch Italiaans vakantieoord waar gevaar in een klein hoekje zit en je voor je het weet in de loop van een wapen kijkt. Gevechten op de korte afstand en aanvallen van achter, boven en onder zijn aan de orde van de dag.

In februari komt het derde pakket uit, deze staat gepland voor halverwege de maand. Daarna volgen er in maart ook nog twee releases. Wat deze pakketten inhouden is nog niet bekend. Naast al deze mooie DLC zal Call of Duty Elite speciale events houden waar gestreden kan worden om echte prijzen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.