Dat mensen midden in de nacht in de rij konden gaan staan voor deze game kon ik me niet voorstellen. Ik verklaarde ze bijna voor gek. Hier in huis wilde iemand de game ook erg graag spelen. En raad eens wie hem uiteindelijk speelt? Yep ikke. Lees verder voor mijn avontuur waarbij de kogels je om de oren vliegen.

Call of Duty wie had dat ooit gedacht dat ik deze game zou gaan spelen. Zoals ik al vertelde wilde mijn man de game erg graag hebben, echter vonden we hem wat duur dus besloten hij hem niet te gaan halen. Toen de oproep op het forum kwam dat er een reviewer gezocht werd heb ik een poging gewaagd en hoe blij dat ik ben dat ik hem gekregen heb? Heel erg blij! Ik kan je nu al vertellen dat die game echt onwijs gaaf en stoer is.

De game kent 3 modes Special Ops, hierin krijg je speciale opdrachten om te kijken of je de missies aankan, Campaign en Multiplayer. Special Ops ben ik eigenlijk nog niet aan toe gekomen met spelen. Ik ben begonnen met de Campaign en heb een heel klein beetje Multiplayer gespeeld. In de Campaign Mode ga je de toekomst in de Amerikanen hebben oorlog tegen de Russen dit is de grootste leidraad in de game.

Tijdens de Campaign speel je verschillende missies. De ene keer speel je voor de Russen de andere keer voor de Amerikanen. Weer een andere missie zit je ergens midden in de jungle en ben je op zoek naar iets heel belangrijks. Inmiddels ben ik beland bij het redden van de vice-president. Ik ga nu stoppen met het verder vertellen van hoe de game loopt. Mocht je de game nog willen vragen voor Sinterklaas of de Kerstman moet je wel zelf nog iets te doen hebben natuurlijk!

Naast de Campaign mode heb je ook de Multiplayer mode. Ik heb zelf nooit eerder Call of Duty Multiplayer gespeeld dus ik heb weinig vergelijkings materiaal. Je gaat met je team richting een doel en je schakelt je tegenstander uit. Dit is kort samengevat de multiplayer. Ik heb me er nog niet zo in kunnen verdiepen aangezien ik verslingerd was aan de Campaign. Ik heb wel het idee dat hij voor de echte fans weer erg goed is. Aangezien er veel volle servers zijn en altijd gamers de Multiplayer spelen.

Grafisch ziet de game er erg goed uit. Ik heb er eigenlijk heel weinig op aan te merken. Alles is tot in de details verwerkt en ik heb tot nu toe nog geen bugs gezien. Alleen kreeg ik al snel in de gaten dat je pc wel pittig moet zijn wil je de game vloeiend kunnen spelen. Ik heb een redelijke laptop maar als ik per ongeluk iets te weinig geduld heb dan heeft die het moeilijker met het spel te laden.

Aangezien ik vaker shooters gespeeld heb vind ik de besturing niet erg lastig. Je loopt en rent met je toetsenbord en met je muis richt je en schiet je. Dit hebben ze standaard gehouden. De besturing is erg goed te doen en heb je snel onder de knie. Ik vind ook dat je niet extreem precies hoeft te mikken wil je iemand door zijn hoofd heen knallen. Het ‘aimen’ is best goed te doen.

Dat mensen tijdens de nachtverkoop in de rij zijn gaan staan voor de game kon ik eerst niet begrijpen, maar nu ik hem zelf gespeeld heb kan ik me er iets bij voorstellen. Hoewel ik het zelf niet snel zou doen. De Campaign mode is in een woord super en voor de Multiplayer ga ik zeker nog zitten. Ik vond de game behoorlijk duur maar hij is het wel dik en dubbel waard. Heb je hem nog niet gekocht zet hem dan zeer zeker op je verlanglijstje voor de feestdagen! Gameplay: 9/10Fun: 9/10Levensduur: 9,5/10Graphics: 9/10 Originaliteit: 9/10Totaalscore volgens reviewer: 9,1

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.