Vanaf heden is de DLC voor Zombie Apocalypse: Never die Alone beschikbaar via Xbox Live. Deze DLC komt ook naar de PlayStation 3. Deze staat gepland voor 14 december. Maar wat bevat deze downloadable content eigenlijk?

Spelers worden als vier soorten van anti- helden op de proef gesteld wanneer de Zombie Apocalypse hun kleine Canadese eiland teistert. De helden moeten samenwerken om de aanval van de Zombies te overleven en samen een weg zien te vinden om van het eiland af te komen. Gewapend met onder andere geweren, kettingzagen en C4-geimpregneerde teddyberen banen zij hun pad door hordes zombies om van het eiland af te komen. De nieuw ‘Pure Pwnage Pack’ DLC voegt met een ondergrondse militaire basis een gloednieuw level aan het spel toe, waarin de spelers kunnen beschikken over test wapentuig, giftig afval en zich te weer moeten stellen tegen een eindeloze stroom van Zombies. Spelers kunnen de nieuwe omgeving ontdekken met personages uit het originele spel “Zombie Apocalypse” maar ook met Doug en Jeremy uit de populaire Canadese web-serie met dezelfde naam.

Zombie Apocalypse: Never Die Alone Pure Pwnage Pack is beschikbaar als download op Xbox Live Arcade voor 400 Microsoft Points en het PlayStation Network vanaf 14 december voor Euro 4,99.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.