Exclusief voor de iPad gebruikers is er de real-time board game Assassin’s Creed: Recollection. Deze is nu tijdelijk beschikbaar in de App store voor maar €0,79. Als je deze App download, krijg je er ook een gratis digitale copy van de geanimeerde korte film Assassin’s Creed Embers. Het laatste hoofdstuk in de saga van Meester Assassin Ezio Auditore.

Meer informatie over deze iPad App;

Assassin’s Creed Recollection maakt optimaal gebruik van de displaygrootte en multi-touch interface van iPad. Het geeft spelers de kans om een geheel nieuwe ervaring op te doen binnen de wereld van Assassin’s Creed. Fans van de reeks nemen deel aan politieke battles in deze real-time board game, met hoofdpersonages en locaties uit de originele Assassin’s Creed consolegames. Ook ontdekken zij een breed scala aan artwork dat is ontworpen voor de Assassin’s Creed games.

Spelers krijgen een 8 tot 10 uur durend avontuur met 20 missies die je meenemen op een spannende reis van Barcelona tot Constantinopel. Wie de ervaring online wil beleven kan zijn vrienden of andere spelers van over de hele wereld uitdagen in intense real-time gevechten via Game Center. Daar worden hun strategieën en vaardigheden op de proef gesteld.

Meer informatie kan je vinden op de website van: http://www.assassinscreed.com/ios/recollection. Of download meteen in de App Store via: iTunes.Als allerlaatste nog een Dev. Diary filmpje:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.