Vanaf morgen ligt de nieuwe Uncharted in de winkels. Uncharted 3: Drake’s Deception zal verkrijgbaar zijn voor de PlayStation 3 en is een vervolg op de populaire Uncharted –reeks.

In de game wordt je weer meegenomen op avontuur. Je gaat op zoek naar het legendarische Atlantis van de Woestijn. Dit doe je samen met je mentor Victor Sulivan. Een gewaagde reis die je de nodige tijd zal bezig houden. Highlights zijn:

wrote
Nog meer spektakel in een bloedstollend avontuur dat zich kenmerkt door Naughty Dogs ongeëvenaarde presentatie en een hoogwaardig verhaal.De competitieve en coöperatieve multiplayerspeltypen bieden nieuwe ervaringen en flink uitgebreide spelonderdelen. Omdat de filmische presentatie van de singleplayer is vertaald naar de multiplayer kun je ook online genieten van de unieke combinatie van actie en avontuur waar de Uncharted-reeks haar faam aan dankt.Nathan Drake kan zijn tegenstanders op nóg meer manieren uitschakelen: neem het tijdens vuistgevechten op tegen meerdere vijanden, voer contextuele mêleeaanvallen uit en maak gebruik van nieuwe mogelijkheden om je tegenstanders geruisloos te grazen te nemen. Bovendien heeft Drake in Uncharted 3: Drake’s Deception nieuwe mogelijkheden om zich door de omgeving te bewegen en hebben de vuurgevechten extra diepgang.Naughty Dog heeft voor Uncharted 3: Drake’s Deception nieuwe physics en innovatieve omgevingseffecten ontwikkeld, waaronder dynamisch zand, vuur en water. De game is volledig speelbaar in stereoscopisch 3D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.