De PlayStation Vita is vanaf 30 november te reserveren en zal op 22 februari 2012 beschikbaar moeten zijn. Er zal een beperkte periode zijn om de Limited Edition pre-order pack bij je handheld te krijgen en dan moet je deze ook nog voor een bepaalde datum registreren.

Als je de PlayStation Vita vroegtijdig reserveert krijg je niet alleen de handheld op de lanceer datum, maar krijg je ook een pre-order pack mee naar huis, inclusief limited edition merchandise, exclusieve content en korting op games in de PlayStation Store. Het Pre-order pakket bevat het volgende:

• Glanzende blauw metallic In Ear PlayStation design headphones plus een pre-order code (Pre-order code moet geregistreerd zijn bij eu.playstation.com/preorder vóór 31/12/2012) ten behoeve van vouchercodes voor onderstaande PSN content:o €5 korting (of vergelijkbare lokale munteenheid) op één van de volgende PS Vita games uit de PlayStation Store: Little Deviants, Super Stardust Delta, Hustle Kings, Escape Plan.o Exclusieve PS Vita onderdelen voor PlayStation Home: PS Vita T- Shirt, Zonnebril, hoofdtelefoon, sportschoenen en tas. o Exclusieve toegang tot Frobisher Says! voor PS Vitao Een exclusieve PS Vita Avatar voor PlayStation®Network

Vanaf 30 november kan je de handheld reserveren bij diverse (game)winkels bij jou in de buurt door middel van een aanbetaling van €29.99. Na de reservering krijg je vast de Pre-order pack mee naar huis (deze moet je voor 31/12/2012 registreren). Op de dag van de lancering kan jij je handheld ophalen, de rest van het bedrag betalen en ermee aan de slag gaan!Er zijn twee verschillende modellen van de PlayStation Vita die je ook bij bijvoorbeeld Bol.com kan pre-orderen, PlayStation Vita met Wi Fi €249,99 en de PlayStation Vita met 3G €299,99. Hier zit volgens de informatie van de betreffende website geen extra content bij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.