Je kent het spelletje Twister vast wel. Een grote mat op de grond met stippen in de kleuren rood, geel, groen en blauw een draaischijf die aangeeft waar je een hand of voet neer moet zetten en op welke kleur… Nou dat spel, Twister Mania, wordt uitgebracht voor de Xbox 360 Kinect.

Twister Mania bevat drie verschillende modes, kan tot acht spelers tegelijk handelen en 16 manieren om te spelen met daarbij nog eens duizenden vormen. Je kan natuurlijk in je eentje spelen om de hoogste tijd neer te zetten. Maar als je samen met je vrienden speelt brengt het ongetwijfeld hilarische momenten met zich mee.

De drie game modes:* Party Play: geef een slinger aan de virtuele spinner en maak jezelf zo buigzaam als je kan op de Twister mat. Je kan vier teams, met elk twee spelers, spelen.* Play It All: Deze campagne mode is zeer geschikt voor de overmoedige Twister fans. Probeer elke game challenge van start tot finish te behalen.* Quick Play: Spring meteen in het spel en selecteer een van de 16 manieren om te spelen. Ook kan je de moeilijkheidsgraad aanpassen voor een extra uitdaging.

Twister Mania is vanaf 1 november beschikbaar, alleen voor de Xbox 360 Kinect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.