Er komen twee exclusieve speciale edities van Final Fantasy XIII-2. Een Limited Collector’s Editie en een Crystal Edition. Vanaf vandaag is het mogelijk om deze speciale Final Fantasy XIII-2 edities te reserveren. Final Fantasy XIII-2 komt op 3 februari 2012 uit.Wat is het verschil tussen de beide edities? We zetten het even op een rij:

LIMITED COLLECTOR’S EDITION:Clamshell-verpakking met de game FINAL FANTASY XIII-2 plus:- Composer Selected Soundtrack: Cd met een selectie muziektracks uit de game, speciaal gekozen door het ontwikkelingsteam.- Het illustratieboek “The Art of FINAL FANTASY XIII-2” met materiaal uit diverse ontwikkelingsfasen van de game- 6 verzamelkaarten met hoogwaardige CG-illustraties van de hoofdpersonages in de game- Lenticulair gedrukte iconische High Definition-illustratie van het personage Lightning.

CRYSTAL EDITION:Unieke presentatiedoos met de game FINAL FANTASY XIII-2 plus:- FINAL FANTASY XIII-2 Original Soundtrack met 4 schijven en een originele verpakking*- Exclusief FINAL FANTASY XIII-2 t-shirt uit het assortiment van SQUARE ENIX PRODUCTS, dat nergens anders verkrijgbaar is! – Het illustratieboek “The Art of FINAL FANTASY XIII-2” met materiaal uit diverse ontwikkelingsfasen van de game- 6 verzamelkaarten met hoogwaardige CG-illustraties van de hoofdpersonages in de game- Lenticulair gedrukte iconische High Definition-illustratie van het personage Lightning.*De Original Soundtrack voor de Crystal Edition bevat niet de themasong “New World” van Charice. Alle andere achtergrondmuziek uit de game wordt wel meegeleverd.Ga jij voor een van de twee edities?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.