Een leuke en actieve game die in november uit moet komen voor verschillende platformen zal een leuk presentje zijn van de Sint of Kerstman voor de kids, tussen 6-10 jaar.

Happy Feet 2, De Game is een 3D musical adventure game voor de hele familie geïnspireerd op de grillige wereld van Antartica van de komende animatiefilm Happy Feet 2 van Warner Bros. In de game bedreigen nieuwe gevaren de pinguïn natie en het heeft iedereen nodig samen te werken, en te dansen, om hen van uitsterven te redden.

Spelers gebruiken danspassen om pinguïns te werven met unieke vaardigheden die helpen tijdens het avontuur. Maar ook om tegenstanders en vijanden te verdoven en de omgeving manipuleren door co-operative puzzels op te lossen. Met de co-op als Mumble en Ramon, twee van de belangrijkste karakters uit de film, kunnen kinderen in het ritme komen met vrienden en familie. De game heeft een compleet nieuw danssysteem dat gebruik maakt van de speler om de Antarctische wereld tot leven te brengen. Spelers kunnen meespelen op de maat van de muziek, meedoen aan de pinguïn dans shows en buikglijraces.

De adviesprijs voor Happy Feet 2 de game is als volgt: € 39,99 Nintendo 3DS en Nintendo Wii) € 29,99 Nintendo DS € 49,99 Xbox360 en PlayStation 3 Vanaf 23 november 2011 ligt de game in de winkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.