Tijdens BlizzCon hebben ze twee zones van Pandaria wat uitgebreider laten zien. De start zone The Jade Forest en het zuidelijk gelegen Valley of the Four Winds. Je hebt op het nieuwe continent ook toegang tot AH en je bank, maar voor bepaalde dingen moet je toch nog naar Orgrimmar of Stormwind.

Het vliegen is dus voorlopig niet aan de orde, omdat ze vinden dat dit het questen leuker zal maken. De 5 zones zijn, op een na, groter dan Twilight Highlands, dus het zal even duren voor je het gehele gebied gezien hebt.Pandaria is er altijd geweest, maar was gehult in een mysterieuze mist. Een battle tussen de Horde en Alliance zorgde ervoor dat het eiland werd ontdekt.Wezens in Pandaria

  • Jinyu
  • Hozu
  • Verming
  • Mantid
  • Mogu
  • Sha (negatieve energie)

Klik op de screenshots voor een vergroting van de afbeelding.

Jinyu

Hozu

Verming

Mantid

Mogu

Sha

The Jade ForestThe Jade Forest is de zone waar je begint als Alliance of Horde. Het gebied heeft een regenwoud en mooie stenen torens. In dit gebied ontmoet je voor het eerst de Hozu en Jinyu. De Horde zal een poging doen om bevriend te raken met de Jinyu en de Alliance met de Hozu. In deze zone is ook een dungeon: The Temple of the Jade Serpent.

Map van The Jade Forest

Concept art

Concept art


Valley of the Four WindsHet is opgedeeld in twee delen. Het noordelijke deel heeft uit de landbouwgronden van de Pandaren en het zuidelijke deel is een jungle langs de kust. Je kunt kiezen waar je begint, maar je kunt uiteraard ook gewoon beide gebieden doen. Ook in dit gebied is een dungeon te vinden: Stormstout Brewery.Hier vind je ook de Mantid.

Map Valley of the Four Winds

Concept art

Concept art

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.