Over enkele ogenblikken begint de World Of Warcraft Live Raid op BlizzCon 2011.Even een kleine terugblik: vorig jaar werd de live raid gespeeld door Paragon, de beste guild van de USA. Zij kregen waves aan bosses. Hele oude bosses, nieuwere bosses en Cataclysm bosses. Cataclysm was nog niet eens uit, probeer dan de tactics maar eens snel door te hebben. Onderwijl hoorde wij de organisatoren praten over wat er ging komen en hoe alles liep. De raid eindigde voor Paragon onverwacht in een mega wipe omdat de organisatoren Deathwing lieten over vliegen die alles onder hem in vuur en vlam zette. Dit jaar is de raid anders op gezet. Namelijk een strijd tussen rood en blauw, Horde en Alliance. Ze gaan de strijd aan in een battle of the raid.

Vodka (Alliance) tegen Bloodlegion (Horde)We beginnen in Firelands zonder trash. Heroic Versie 25 man. Ze hebben een teleporter gekregen naar alle bosses. Veel van de tactics worden genegeerd en ze gaan voor FULL NUKE. Fouten kunnen niet. Je kan natuurlijk niet voor duizenden fans wipen. Veel van de raid gaan Horde en Alliance gelijk op. Op de 5e boss staat de Horde toch ruim een minuut voor. Op de 6e boss loop de Horde uit maar zeker 10% voorsprong op dezelfde boss. Ze kunnen 30 seconden eerder naar Ragnaros.

Nu gaat het er om spannen…..Tegen het einde van de eerste fase van Ragnaros staat de Horde 5% voor. Het einde van fase 2 gaat het redelijk gelijk. De Alliance heeft 2 deaths gehad en de Horde nog maar 1. De Horde pushed sneller in fase 4 met het voordeel van 1 meteoor en Alliance 2. Orgnisatoren: “Applaus voor de benen van Ragnaros”Fase 4 gaat bijzonder slecht voor de Alliance, zij hebben 6-10 nu al 16 en 25 doden, daar is de eerste wipe van de avond. Nu word het spannend, want je weet niet wat er gebeurt met de Horde 3%….2%….1% FOR THE HORDE. Ze winnen de battle en hebben als eerste Ragnaros neer. Wat gebeurt en nu met de verliezers????

Daar komt Hoggar, vermoord even alle Alliance om de vernedering compleet te maken!!!For the Horde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.