Android en iPhone telefoons zijn helemaal hot op dit moment. En voor deze telefoons kun je ontzettend veel leuke applicaties vinden op internet en in de market. Het is natuurlijk leuk om te weten wat je allemaal kan vinden. Daarom ga ik voor jullie wat ‘girly’ applicaties uit proberen en er jullie natuurlijk alles over vertellen. Deze week de applicatie Appie, de applicatie van Albert Heijn.Net zoals vele anderen moet ik elke week zorgen voor de boodschappen en een van de winkels waar ik wekelijks naar toe ga is de Albert Heijn. Handig is natuurlijk dat de AH een applicatie heeft ontwikkeld voor de Android telefoon die je kan helpen met het doen van je boodschappen.

Met de applicatie kun je via de telefoon je boodschappenlijst maken. Alles wat je nodig hebt kun je in deze lijst zetten. Als je verder klikt dan kun je zien of er aanbiedingen zijn van de producten in je lijst. Natuurlijk is een boodschappenlijstje op je telefoon maken niet zo heel bijzonder maar de applicatie bied de mogelijkheid om de boodschappen op volgorde te zetten van de wandel route bij de AH bij jou in de buurt.

Naast het boodschappenlijstje kun je ook alle bonusaanbiedingen van de AH bekijken op je telefoon. Wekelijks worden de bonusartikelen vernieuwd. Als je bijvoorbeeld brood toevoegt aan je boodschappenlijstje dan kun je kijken of er bonusartikelen in de aanbieding zijn van brood. Deze kun je dan toevoegen aan je boodschappenlijstje.

Dan is er de volgende optie dat je alle nieuwe producten kan zien die de AH aanbied. Deze worden regelmatig ge-update. Verder kun je als je bonuspas gekoppeld is aan je applicatie zien wat de laatste producten zijn die je gekocht hebt. Ook de producten die je het meest gekocht hebt staan in een overzicht.

AH kent natuurlijk de Allerhande, een magazine vol recepten. Alle recepten die er zijn die heeft AH in een overzicht gezet. Door middel van een handige zoekfunctie waarbij je kunt zoeken op soort gerecht (bijvoorbeeld; hapje, voorgerecht, toetje etc). Uit welk land het gerecht afkomstig is en hoe lang de bereidingstijd is of dat het vegetarisch of vis moet zijn. Door keuzes te maken verfijn je de zoektocht naar je recept. Ook alle populaire recepten uit de Allerhande zijn toegevoegd.

Naast deze uitgebreide extra’s houdt Appie je nog op de hoogte van alle laatste nieuwtjes, laat hij je zien waar in je omgeving AH winkels liggen (handig tijdens een vakantie of weekendje weg). En Kun je via de Appie je mening geven over AH.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.