Android en iPhone telefoons zijn helemaal hot op dit moment. En voor deze telefoons kun je ontzettend veel leuke applicaties vinden op internet en in de market. Het is natuurlijk leuk om te weten wat je allemaal kan vinden. Daarom ga ik voor jullie wat “girly” applicaties uit proberen en er jullie natuurlijk alles over vertellen. Deze week de applicatie H&M.

Welke vrouw houd er nu niet van shoppen? Het liefste ga ik elke week. Helaas laat mijn portemonnee dat niet altijd toe. Daarom ga ik altijd een keer in de zoveel tijd ga shoppen en dan ook echt een “shop until you drop” dag heb. En als ik dan ga shoppen heb ik natuurlijk mijn favoriete winkels waar ik binnen loop. Zo kom ik onder andere graag bij Hennes en Maurits oftewel de H&M. Wisten jullie dat H&M een eigen Android applicatie heeft? Nou, wie zoekt die vindt wat! Ik heb de applicatie voor jullie zitten doorspitten.

De applicatie laat je zien welke kleding de laatste mode is. Zo is er voor de kids de Back to School collectie, voor de dames de collectie By Night en Two Sides To a Story, nu in de winkels voor dames en heren. H&M laat je zien welke mode op dit moment helemaal populair is. Je kunt de kleding bekijken terwijl een model ze aan heeft maar je kunt de kleding ook bekijken zonder dat ze aangetrokken zijn. Verder worden mogelijke accessoires ook getoond. Naast de laatste mode die je kunt bekijken is er ook een mogelijkheid om Fasion Videos van H&M te bekijken.

Verder heeft de applicatie een H&M Store locater toegevoegd, je kunt dus altijd kijken waar een H&M winkel in de buurt is vanaf de locatie waar je bent. Verder voorziet H&M je van de laatste nieuwtjes via de applicatie. Ook kun je H&M volgen via de sociale media. De applicatie is gelinkt aan zowel Facebook als Twitter.

Ben je klaar met het bekijken van de nieuwste mode en wil je dat leuke truitje nog bestellen dan let je natuurlijk nog maar een ding. Het kopen! Er is een optie toegevoegd dat je naar de website gaat van H&M waar je online natuurlijk kunt shoppen. Of het op een Android telefoon handig shoppen is? Ik vind van niet ik kijk dan toch liever op de website of ga heerlijk naar het winkelcentrum. Niets gaat boven een dagje shoppen in een leuke stad! De applicatie is gratis verkrijgbaar via de Android Market.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.