Deze week heeft Deep Silver laten weten met een nieuwe game te komen. De game zal de naam Cartoon Network Punch Time Explosion gaan dragen en word uitgebracht in Europa voor de Nintendo 3DS.

wrote
“Een groot aantal van de populairste personages van Cartoon Network maken hun opwachting in ons spannende actie-avontuur”, aldus Dr. Klemens Kundratitz, CEO van Koch Media. “We verheugen ons op de samenwerking met Papaya Studio voor de release van Cartoon Network Punch Time Explosion als Deep Silver allereerste titel voor de Nintendo 3DS.”

Turner CN Enterprises, de L & M-tak van Cartoon Networks laat weten erg enthousiast te zijn over deze samenwerking. Ook Maria Rosaria heeft laten weten wat ze ervan vind.

wrote
“We zijn verheugd om samen te werken met Deep Silver voor de release van Cartoon Network Punch Time Explosion voor de Nintendo 3DS™. Dit product is een geweldige kans om de personages uit onze CN Originals portefeuille te showen, en de videogame is een spannende nieuwe manier om contact te onderhouden met onze fans in EMEA.”

Onderstaand een trailer van de game.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.