Of er veel gamers zijn die meer lezen dan een gamemagazine of de teksten die in games voorbij komen, is de vraag. Of ze van een roman houden is nog zo’n punt. Voor de gamende vrouwen onder ons kan dit wel een leuk extraatje zijn. Er verschijnt een oorlogsroman met de titel, Battlefield 3: The Russian.

De roman zal tegelijk met Battlefield 3 in de winkels verschijnen, namelijk op 27 oktober. Het boek Battlefield 3: The Russian is geschreven door voormalig SAS-commando Andy McNab in samenwerking met Peter Grimsdale.

wrote
Het boek vertelt het verhaal van Dima, een commando van de Russische militaire inlichtingendienst en een van de helden uit het singleplayer-verhaal van Battlefield 3. Als militairen die uit eigen ervaring kunnen vertellen over de dramatiek en verschrikkingen van het slagveld, brengen McNab en mede-auteur Grimsdale het verhaal van Dima vanuit een aangrijpend perspectief tot leven. Net als het spel zit de roman vol met explosieve actie van een documentaireachtige intensiteit en gebeurtenissen die zo uit de krantenkoppen lijken te zijn overgenomen. Battlefield 3: The Russian laat het beeld zien van een soldaat die tot het uiterste moet gaan om zichzelf en zijn eenheid in leven te houden.

Misschien kan je het boek erbij pakken als er gezegd wordt dat je teveel aan het gamen bent! Ga je gewoon in het boek verder lezen, toch?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.