Heb jij Tropico 3 al grijs gespeeld? De uitbreiding die uit is gekomen ook? Dan is het de hoogste tijd voor Tropico 4! Je kruipt wederom in de huid van El Presidente, dictator van het paradijseiland Tropico. Je kiest ervoor om te regeren met een zachte hand of ijzeren vuist.

Belangrijkste kenmerken: Nieuwe campagne – 20 uitdagende missies die zich afspelen op 10 gloednieuwe maps. Bouw je eigen, perfecte eiland – Niet alleen is TROPICO 4 voorzien van prachtige, nieuwe graphics, maar 20 nieuwe gebouwen zoals een beursgebouw, winkelcentrum, waterpark en een mausoleum voor El Presidente zorgen er voor dat je een balans kunt vinden tussen schoonheid en economische efficiëntie. Noodtoestand – 6 nieuwe interactieve rampen zoals een vulkaanuitbarsting, extreme droogte en tornado’s laten zien dat Moeder Natuur een grotere vijand is dan menig politieke tegenstander.

Een raad van ministers – Kies burgers voor een ministerspost zodat ze je kunnen helpen om controversiële beslissingen en bevelschriften er door te drukken. Een nationale agenda – Ontvang doelstellingen van Tropische fracties en buitenlandse geopolitieke grootmachten of gebruik actuele zaken die op het eiland spelen om je dictatoriale ambities te verwezenlijken. Facebook en Twitter integratie – Schrijf een Tweet in de game of laat de game automatisch berichten sturen naar je sociale netwerk, bijvoorbeeld zodra je missies hebt volbracht of achievements hebt vrijgespeeld. Bewaar en toon achievements en laat schermafbeeldingen zien van jouw ultieme eiland op Facebook en vergelijk je Dictator Rankings met anderen online. Alleen beschikbaar in de PC-versie.

De releasdate is 30 augustus en Tropico 4 zal uitkomen voor de PC met een adviesprijs van 39,99 en voor de Xbox 360 met een adviesprijs van 49,99.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.