Tijdens de EA Games ‘Summer Showcase Live Event’ kwam de eerste uitbreiding voor The Sims Middeleeuwen aan bod! Deze heeft de Engelse titel ‘The Sims Medieval – Pirates and Nobles’ maar wij houden het lekker Hollands en heet de uitbreiding Piraten en edelen. Maar wat krijg je in dit pakket allemaal mee te maken?

Het is een absoluut avonturenpakket te noemen. De bezoekers in jouw Koninkrijk komen van ver, zo krijg je te maken met twee groepen mensen. De piraten die het land zijn binnen gedrongen en de edelen die alles doen voor geld en zijn ook nog eens vals. Je krijgt nieuwe quests, schatten en nieuwe verhalen. Zo staan een aantal nieuwe quests in het teken van de liefde, oorlog en verlossing van twee groepen mensen die elkaar niet aardig vinden.

Nieuwe features: Schat zoeken! Je krijgt unieke schatkaarten, speciale scheppen om je schat op te graven en zo kan je het hele koninkrijk doorzoeken. De schatten die je tegenkomt zijn verschillend. Ze kunnen uniek zijn of heel gewoon. Het kan je Sims een bepaalde kracht geven of je krijgt items om je Koninkrijk mee te decoreren.

Valken en Papegaaien! In de uitbreiding krijg je de beesten Valken en Papegaaien die je een naam kan geven. Je kan ze trainen of op pad sturen om een eigen avontuur te beleven. Zo kunnen deze vliegers een eigen zoektocht naar schatten doen. Een leuke feature (volgens EA) is dat je ze ook op pad kan sturen om je vijand te terroriseren.

Ondervraag stoel! Hoe krijg je de waarheid uit je vijand? Je gooit hem in de ondervraag stoel. het heeft veel weg van een martelapparaat, maar dat is het absoluut niet. Want dat gebeurd nergens in Sims games! Je kan wel op een leuke en lieve manier (met een veertje) de waarheid uit de desbetreffende Sim krijgen.De Sims Middeleeuwen Piraten en Edelen uitbreiding is vanaf 30 augustus 2011 beschikbaar.Trailer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.