Gisterenavond heeft EA Games een ‘Summer Showcase Live Event’ gehost die je live kon bekijken. In deze showcase kon je kennis maken met titels die binnenkort gaan verschijnen waar wat extra informatie over gegeven is en enkele nieuwe titels. De EA Summer Showcase begon met een aantal sport titels, hier op een rij gezet.

NFL Madden 12Is meteen een titel waar ze geen informatie over hebben gegeven. Behalve dat het een American Football game is en nieuwe verbeterde features heeft. Het enige wat ik er nog over kan vertellen is dat de game in augustus 2011 uit zal moeten komen op de Xbox360 en PlayStation3. Screenshot:

NBA JAM: On Fire EditionIn deze basketball game is een hele hoop feedback van de gamers verwerkt waardoor deze NBA JAM: On Fire Edition meer plezier moet gaan bieden. De Key Features zijn de verbeterde gameplay tijdens de moves en dunks. Maar ook de spelers op het basketbalveld zullen minder als robots bewegen. Deze zullen vloeiender door je scherm rennen en hun gedrag is gebaseerd op de types, Big Man, Forward, All-Rounder, Shooting Guard en Point Guard.Voor de echte basketball fans is er goed nieuws. Boomshakalaka! de Legendarische Tim Kitrow is terug. Het is nog even wachten tot oktober 2011 voor je de game kan spelen op je Xbox360 of PlayStation3. Screenshots:

NHL12Een game die de keiharde sport van ijshockey weergeeft. De game brengt de traditie voort van kwaliteit en gameplay. In NHL12 heeft elke hockeyspeler op het veld, of uhm ijs… een eigen wil. De spelers van het team zijn goed op elkaar ingespeelt en denken vooruit. Een absoluut nieuwe feature die in dit soort teamgames niet mag missen. Het zat dan ook niet in de voorganger NHL11. De spelers gaan daar naar de plek waar de puck heen gaat komen. Grootte en sterkte van de spelers deed er nog niet toe in NHL11, maar in NHL12 is dat wel aan de orde. De schaatsers zijn stabieler en gaan minder snel onderuit bij een tekkel poging. Ook zal het mogelijk zijn om, net als in het echt, de goal te verschuiven over de ijsbaan. Dus als je wilt scoren en je moet hem daarvoor iets heen en weer schuiven, so be it. Maar zorg er wel voor dat het op een ongeluk lijkt!! Een authentieke hockeygame die ooit gemaakt is komt op 13 september 2011 uit op de PlayStation3 en Xbox360! Screenshot:

NCAA Football12De laatste titel uit deze sportreeks is nog een American Footballgame. De makers hebben heel veel en duidelijke feedback gekregen over de voorganger en hebben het verwerkt in deze nieuwe game. NCAA Football moet een nieuwe ervaring bieden op het gebied van Football games. De ervaringen die je tijdens het spelen opdoet kan je delen met je vrienden via sociale netwerken als Facebook. Ook zal het mogelijk zijn om verschillende items te downloaden voor de game.Door een nieuw spelersbesturing systeem heb je de volledige controle over je spelers. Je kan er vele kanten mee op vooral tijdens actiemomenten. Je kan verschillende spelers bekijken en/of kopen via een Custom Playbook. Het brengt de Amerikaanse college sfeer naar jouw scherm! De game komt op 12 juli uit voor de Xbox360 en PlayStation3. Screenshots:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.