Twee nieuwe spellen van onze favoriete Cooking Mama over de hele wereld zijn aangekondigd. Vlak voor de feestdagen aan het einde van het jaar zullen de twee titels uit gaan komen. Het gaat om alweer het vierde deel van de reeks met de titel: Cooking Mama 4 die alleen uit zal komen op de Nintendo 3DS. De tweede titel is Cooking Mama World: Outdoor Adventures die uit zal komen voor de Nintendo DS.

Cooking Mama 4 Nintendo 3DSIn deze game doet Mama waar ze het beste in is, koken! Deze keer in 3D. Je krijgt honderden nieuwe recepten die je onder de knie moet gaan krijgen. Bepaalde combinaties die je maakt moet je combineren en zo speel je nieuwe recepten en mini-games vrij. Dus met Cooking mama 4 is het zeker weer de tijd om je armen uit de mouwen te steken! Want met een Challenge Mode gaat het erom wie het snelste is met het klaarmaken is van de ingrediƫnten.

Cooking Mama World: Outdoor Adventures Nintendo DSJe gaat met mama en haar familie op reis en ontdekt ondertussen Adventure Island door honderden spellen te spelen die zich buiten bevinden. Er zijn 38 levels in vijf gebieden en een onbekend aantal schatten en geheimen te ontdekken. Een aantal spellen die je kan verwachten tijdens je reis zijn; Koken, fruit plukken en pellen, vis grillen en schelpen op de barbecue klaarmaken.Creƫren, een spinnenvanger maken, een net maken of een kampvuur maken.Actie, vis vangen, bomen omhakken en bloemen plukken.Antwoorden, jungle objecten en wezens identificeren.Je kan je kampbasis met je gevonden schatten versieren. En je eigen fotoalbum maken om al je avonturen in te bewaren.

In de winter, op tijd voor de feestdagen zijn de games beschikbaar! De screenshots zijn van de nieuwe Outdoor Adventures game van Cooking Mama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.