Natuurlijk zijn er op de grootste Lan die zich buiten afspeelt ook competities die je kan spelen op je PC. Daarnaast is er een groep bezoekers die een poging gaat wagen om het wereld record zo lang mogelijk gamen te verbeteren.

campzone wrote
Een aantal gamers uit regio Eindhoven zullen proberen zo lang mogelijk achter elkaar te gamen, zodat zij hopelijk recordhouders gaan worden. We richten ons op het Marathon RTS-record, het Marathon Sandbox-record en het Grootste Outdoor Lanparty-record.Hopelijk kunnen we dat ‘Grootste Outdoor Lanparty’ dus officieel gaan maken, maar laten we ons even focussen op de RTS- en de Sandbox-records. Op de eerste zaterdag, 30 juli, zullen we met het Marathon Sandbox-record beginnen met Bob de Vries uit Aalst. Hij gaat meer dan 36 uur de game Terraria spelen. Bart Jansen en Marco van Rooij zullen hun uiterste best doen op de tweede zaterdag van CampZone, 6 augustus. StarCraft II is de game die zij gaan spelen, meer dan 24 uur.

PC Competities voor dit jaar op een rijtje:– Warcraft 3 Tower Defence- Unreal Tournament 2004 Instagib 1 vs. 1- Team Fortress 2 6 vs. 6- League of Legends 5 vs. 5- Blobby Volley- TrackMania marathon- Call of Duty 5 vs. 5 (versie wordt nog aangekondigd) Weet je al of je heen gaat of niet? De laatste termijn om goedkopere tickets aan te schaffen is bijna voorbij. Check deze link en bestel je kaartjes voor de 16e van juli om nog te profiteren van de vroegboek korting!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.