Nu het officieel zomer is, is het in de game World of Warcraft weer tijd voor een evenement. Het Midsummer Festival is afgelopen nacht begonnen. Zoals vele evenementen in 2011 is ook het Midsummer Festival terug in Cataclysm, maar misschien toch een beetje anders.

De boss van Midsummer is Ahune the Frostlord. Dit jaar dropt hij item level 353 cloaks. Dus als één van je alts nog een leuke cloak kan gebruiken is dit je kans. Ahune is beschikbaar vanaf de LFG tool. Vanaf in ieder geval level 84. Tijdens het evenement ga je vreugde vuren laten branden of je blust ze. Eren voor je eigen faction en onteren voor de andere. Sommige van de vuren uit eerdere jaren zijn er niet meer door Cataclysm.

Voor een overzicht kun je je altijd wenden tot je eigen World of Warcraft achievements, maar hier op WoWhead kun je een leuk overzicht zien van de loot en een guide om je te helpen. Hoeveel van jou characters doen hier aan mee? Of heb je een hekel aan in-game events? Het evenement duurt twee weken, Van 21 juni tot en met 4 juli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.