Eerder lieten we jullie al weten dat de game White Knight Chronicles II eraan zou komen. Inmiddels is de game in de winkels te verkrijgen. Dit keer niet alleen voor de Playstation 3 maar ook voor de Playstation Portable.

wrote
Een jaar na het originele avontuur volg je de dappere avonturier Leonard op een gloednieuwe reis en maak je kennis met een dynamisch nieuw vechtsysteem, daarnaast is dankzij de onbeperkte online mogelijkheden het avontuur nooit afgelopen. De disc bevat ook een volledig geremasterde versie van het originele White Knight Chronicles, met verbeterde graphics en vechtsysteem. Kies of je bij het begin wilt beginnen, of start direct met White Knight Chronicles II.

Sony heeft een aantal highlights over de game op een rij gezet: • White Knight Chronicles II en White Knight Chronicles: Origins zijn het vervolg op de titel uit 2010, deze RPGs voor PS3 en PSP worden gezien als de meest veelzijdige console-RPGs ooit.• Dankzij de onbeperkte online mogelijkheden in White Knight Chronicles II is het avontuur nooit afgelopen. Je bepaalt zelf hoe je speelt met een ridders die je volledig kunt aanpassen.• White Knight Chronicles II maakt gebruik van een dynamisch nieuw vechtsysteem waarmee je jouw eigen offensieve strategieën en combo’s kunt creëren.• White Knight Chronicles: Origins speelt zich af 10.000 jaar voor de gebeurtenissen van het originele White Knight Chronicles.• In White Knight Chronicles: Origins speel je in tegenstelling tot het eerste deel niet als de reusachtige ridders van Yshrenia, maar je vecht tegen ze.• De disc bevat naast White Knight Chronicles II ook een volledig geremasterde versie van het originele White Knight Chronicles, met verbeterde graphics en vechtsysteem.De game is verkrijgbaar voor de Playstation 3 en Playstation Portable.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.