Ze worden omschreven als burtaal en ondeugend, wie? De apen uit de game Ape Escape. Ze zijn sinds deze week verkrijgbaar op de Playstation 3.

De game is een game waarbij volledig gebruik wordt gemaakt van de Playstation Move. Ape Escape is een echte gezinsgame ontwikkeld door Worldwide Studios Japan Studio. In de game willen ondeuegende ruimtepaapjes de aarde veroveren. En jij moet op jacht naar de apenleider Specter.

wrote
Ape Escape is een uiterst spannend spel voor PS3, exclusief te spelen met de PS Move-bewegingscontroller.Het spel bevat wel 500 verschillende aapjes die gevangen moeten worden. Alle informatie over deze aapjes staat beschreven in de Apedia, één van de extra’s van de game.De Move-bewegingscontroller kan, om de apen te kunnen vangen, worden veranderd in spannende gadgets zoals; het Apennet, de Katapult, de Sloper, de Bananenisor en het Apenvacuüm.Tijdens het gamen kunnen drie spannende minispellen worden vrijgespeeld. Bij twee van deze minispellen is de hulp van andere spelers nodig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.