Op 10 juni moet Duke Nukem Forever in de winkels liggen. Maar als je niet zolang meer kunt wachten is er een oplossing, je kan hem voor de release al spelen. Een Duke Nukem Forever ‘Come Get Some Tour’ komt naar Nederland op twee verschillende locaties, met Duke Nukem en zijn ‘babes’.

Je kan op 19 en 22 mei Duke Nukem Forever dus alvast spelen tijdens deze Europese tour, waar je Duke Nukem zelf kan ontmoeten en een aantal van zijn ‘babes’, goodies kunt scoren en natuurlijk de game alvast kan spelen voor de officiĆ«le release op 10 juni. Waar moet je zijn?Donderdag 19 mei 2011 EindhovenVan 9:00 tot 17:00 op het Septemberplein.Zondag 22 mei 2011 RotterdamVan 12:00 tot 17:00 op het Stadhuisplein.

Als je de mogelijkheid krijgt om Duke Nukem Forever te spelen, krijg je ook nog een goodie! Maar dit is wel zolang de voorraad strekt. Daarnaast is er ook nog een mogelijkheid om mee te doen aan de Duke’s ‘Hall of Hotness’ waarin je kans maakt op een trip naar Las Vegas. Check daarvoor deze website: boob-tube.eu.Ben jij van de partij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.