Het vierde deel van de Assassin’s Creed franchise staat natuurlijk bekend om de rijke historie en wereldwijde samenzweringen in een eeuwenoude oorlog tussen Assassins en Tempeliers. Assassin’s Creed Revelations volgt meester Assassin Ezio Auditore terwijl hij in de voetstappen treedt van zijn legendarische mentor, Altaïr, om vijf zegels uit de oudheid terug te krijgen die de toekomst van het broederschap zal beslissen.

Het is een levensgevaarlijke reis. Een reis die Ezio naar Constantinopel brengt, het hart van het Ottomaanse Rijk, waar een groeiend leger van Tempeliers de regio dreigt te destabiliseren.Kenmerken Assassin’s Creed Revelations:· Beheers de kunst van het moorden – Als Ezio Auditore beheers je de dodelijke vaardigheden van een meester Assassin. Uitgerust met een nieuw arsenaal aan wapens en vaardigheden zoals de hookblade, het maken van bommen en een verhoogde Eagle Vision, worden jouw Assassins vaardigheden nog dodelijker. · De terugkeer van een legende – Assassin’s Creed Revelations betekent de terugkeer van de held uit de originele Assassin’s Creed en Ezio’s beroemde voorvader, Altaïr, als speelbaar personage. · Reis naar het centrum van de wereld – Ontdek tot de verbeelding sprekende omgevingen. Van Masyaf, het bolwerk van de Assassins tijdens de derde kruistocht, tot de levendige open wereld van Constantinopel, de parel van het Ottomaanse Rijk tijdens de 16e eeuw. Bezoek drukke straten en geniet van het uitzicht terwijl je wordt geconfronteerd met een mix van culturen in het levendige en exotische Constantinopel.

· Ontmoet nieuwe personages in het Assassin’s Creed universum – Spelers ontmoeten kleurrijke personages als Yusuf Tazim, Prins Suleiman, één van de grootste monarchen in de geschiedenis, en Sofia Sorto, die het hart van Ezio wil veroveren. · Test jouw vaardigheden als een Assassin tegen vrienden – De geprezen online multiplayer ervaring keert terug, nog verfijnder en uitgebreider. Met meerdere modi, meer boeiende omgevingen en kleurrijke personages. Assassin’s Creed Revelations komt in november 2011 uit voor Microsoft Xbox 360, Sony PlayStation 3 en PC.Nog even de teaser trailer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.